FACEBOOK

Младши сержант с 4 г. стаж е карал колата на НСО, блъснала дете

14-годишното момче, което беше ударено от кола на НСО в София, остава в тежко състояние. Основните травми са в областта на гърдите, корема и лицето. Според информация от НСО за NOVA, служителят бил опитен и нямал никакви провинения досега.

На кръстовището на булевард „Драган Цанков” и улица „Лъчезар Станчев” около 20 часа в четвъртък кола, управлявана от служител на НСО, удря 14-годишното момче. По информация на Нова зад волана е бил младши сержант от службата, който е с 3-4 години стаж в системата. Той е семеен, с две деца, без провинения.

Колата на НСО се е движила с около 40 км в час, а детето е изскочило в последния момент и е пресичало неправилно. Според очевидци, първоначално се е чул само силен трясък. Те дори помислили, че става въпрос за удар между две коли. Тъй като е било тъмно и е валяло дъжд, на този етап никой не може да каже каква е причината за инцидента.

От военна прокуратура, които вече разследват катастрофата, уточниха, че има записи от камери, които ще бъдат разгледани. Има и очевидци, които ще бъдат разпитани, за да бъде уточнена точната причина за катастрофата.

Ръководството на НСО е категорично, че ако се докаже вината на техен служител, той ще понесе последствия.

Снимка: бТВ


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени