FACEBOOK

Закопчаха шефа на отдела за наркотрафика

Началниците в отдел Наркотици в ГДБОП са били арестувани днес сутринта за получаване на подкуп. Задържани са Кирил Ванков и Цветан Панков в момент, в който им е била предадена голяма парична сума. Случаят е наблюдаван от прокуратурата, а двамата са били следени от известно време по подозрение, че са извършвали незаконни действия.

Продължават претърсвания на множество обекти и жилища - дейност на ОПГ, занимаваща се с подкупи и упражняване на логистика, помощ, чадър върху дейността на групи, занимаващи се с наркотрафик не само на територията на България. Тези служители са на най-високо ниво в ГДБОП в противодействието на трафика на наркотици. Това информира главният прокурор Иван Гешев по време на извънреден брифинг с участието на вътрешния министър Младен Маринов.

Перфектна работа на "Вътрешна сигурност", има добри резултати, оцени главният прокурор.

Прокуратурата ще продължава да бъде безкомпромисна, не правим разлика на база на това, кой нарушава закона и от коя институация е. В интерес на българските граждани е ние да си изчистим къщичката, категоричен е обвинител номер 1.

Припомняме, че 26 юни е Международен ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени