FACEBOOK

Наркотрафикантът от Студентския град е с протекции на високо ниво: Бивш министър

Кокаин за милиони беше заловен в „Студентски град“ в София. 367 килограма наркотик е съхранявал и пренасял младият мъж, който беше задържан. По-голямата част от дрогата беше намерена в трикрилния гардероб в дома му.

За де действат тези наркотрафиканти по толкова нагъл начин, очевидно имат протекция на много високо ниво, каза бившият вътрешен министър Емануел Йорданов в „Тази сутрин“.

Според него задържаният в „Студентски град“ е на много ниско стъпало в организацията и едва ли ще се стигне до много високи нива във веригата.

Да се крие дрога в този квартал бившият вътрешен министър определи като глупаво, защото е известно, че там са концентрирани много млади хора и има наркоразпространение, което води до повишено внимание на полицията към този ареал.

Вероятно в залавянето на наркотрафиканта и дрогата участие има и конкуренцията, която е пуснала информация за депото, предположи бившият вътрешен министър.

Със сигурност заловената дрога е предназначена за износ, защото кокаинът е много скъп наркотик, а в нашата страна населението намалява и не е толкова платежоспособно, смята Йорданов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени