ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 4 АПРИЛ 2021 Г.?
ГЕРБ
БСП
ДПС
Има такъв народ - Слави Трифонов
Изправи се! Мутри вън! - Мая Манолова и Триото
Демократична България
Републиканци за България - Цв. Цветанов
ВМРО
НФСБ - ВОЛЯ
АТАКА
Възраждане
България на труда и разума - БТР
Други
Не съм решил/а
Няма да гласувам

резултати
FACEBOOK

Богаташка №1: при Божков или при съакционера си помирително в Дубай?

Най-богатата българка Петя Славова е била неотдавна на неофициално посещение в Дубай, като основната версия е, че се е опитала да се помири с оманския си съакционер в Инвестбанк Адил Саид Ахмед Ал Шанфари.

Както 19 минути вече писа, тя отстрани предколедно неговия представител в надзора на трезора и това бе прието като обявяване на война, поради което е логично да се е наложило и пътуването. Не е тайна за никого, че от 2012 г., когато арабският инвеститор влезе в банката, именно на негови пари – Капитал ги оценява на 100 млн.лв., се дължи попълването на капитала й след двата провала на стрестестове – първо на българските, след това и на европейските. Потърсихме за коментар Петя Славова, но тя запази мълчание. Което се тълкува като знак на съгласие. Разбира се, има и втора версия сред запознатите с потайностите на бг олигарсите – келнерката, издигнала се до банкерка с решаващата помощ на ген. Любен Гоцев от ДС, да е била на гости на Васил Божков, но липсата на комуникация от нейна страна ни попречи да я попитаме за тази по-малко вероятно хипотеза за нейната разходка.

Досега в ОАЕ Славова беше проявявала интерес само към емирството Рас ал- Хайма, където се опита да завърти бизнес, но не дотам успешно. Тя се раздели и с дубайската си къща на Палмата, т.е. тази част на света е била приключена за нея. Поради което завръщането й трябва да е било по наистина важен и неотложен повод.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени