FACEBOOK

14 ноември – пик, след 21 декември решение на К19-кризата: Силва Дончева още през декември 2019 г.

На 27 март 19 минути написа: „Една от най-известните български астролози Силва Дончева още през декември 2019 г. предрече : така нареченият Черен лебед на съвпада на Сатурн и Плутон на 12 януари, когато светът научи за коронавируса, ще определя живота ни 20 – 30, а най-вероятно и 36-37 години напред.

Така е станало при подобен съвпад в навечерието на Великата френска революция, променила света и изяла собствените си деца, както и през 80-те със СПИН. Днес Дончева потвърждава: още до края на годината ще видим големи сътресения, особено политически, разчистване – пълно, на старите елити, включително у нас.

На 31 март в интервю за 19' Дончева прогнозира: „ Да, в годишната си прогноза предупредих, че ни чакат трудни, военни времена, като този период на блокирана активност, на рестрикции, на затваряне, включително на граници, под една или друга форма, може да продължи цели 2 години, някъде до края на 2021 г. (б.р. 2 г. са траели и епидемията от Испанския преди век, и от Хонконгския грип преди половин столетие, припомни шефът на европейската вирусологична асоциация проф.д-р Дж. Палу и прогнозира същото да бъде и с К19).

Ще се види яснота  след Царския съвпад на Сатурн и Юпитер на 21 декември 2020 г. Всичко е свързано с движението на Марс в Козирог. На 1 април имаме съвпад със Сатурн. Напомням, че Черният лебед беше именно съвпад на Сатурн с Плутон, който имахме на 12 януари, когато научихме за първата жертва на коронавируса в Китай. Това не е нещо, което се минава леко.

После на 5 април имаме Плутон с Юпитер (б.р. по-късно тогава се оказа пролетният пик на заразата и затварянето на градовете), което потиска дейности като образованието, транспорта, туризма. Съвпадите със спирачки следват на 30 юни и 14 ноември. На 14 ноември Юпитер се сблъсква с Плутон (б.р. това е вторият пик в прогнозата на Сюзан Милър – тя казва 12-и, тъй като така се пада в нейното полукълбо, но астрологичните събития обикновено се дават с точност 3 до 5 дни около датата).

За някои държави като САЩ, които са под влиянието на Меркурий - планетата на пътешествията, комуникациите, медиите, това не е добро време и мисля, че там още не са си дали пълна сметка какво им се случва. За ЕС също не е лек период. Очаквам да се влезе в друг режим. Ще има яко преструктуриране. Овните, чийто знак в момента е активен, ще бъдат най-потърпевши”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени