FACEBOOK

10-и ден дървеса пречат на хората дори в топцентъра

Новият кмет и издигналата го коалиция ППДБСС обещаха и се клеха безброй пъти в кампанията, че София ще бъде по-проходима „за хората, не за колите”, сякаш колите не возят хора.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Всъщност обаче 10-и ден след първия мокър снеговалеж за сезона великият управленец, както ни представяха Терзиев, назначеният от съ-кмета му Бонев нов шеф на Столичния инспекторат и помагалите им в кампанията фирми, които трябва да почистват града на олигарсите Домусчиеви и Румен Вълка, които за награда ще получат и 19% повече пари догодина за НЕчистенето си, не могат дори да съберат клонаците от тротоарите. По които всъщност ходят хората, за които уж щяха да се грижат в един „по-чист” град. Тотална управленска немощ.

Снимахме само 3 места в топцентъра, без да можем да обхванем и квартали като Лозенец и Борово например, където положението е викане на неволята. Виждате тротоара на ъгъла на улиците Ст.Караджа и Дякон Игнатий до централната поща, на ъгъла на ул. Раковски и ул. Славянска пред Министерството на финансите на колидера на управляващата ППДБ Асен Василев и между министерствата на правосъдието и на отбраната на министрите – звезди Т. Тагарев и Ат.Славов, също от ППДБ.

Дори да приемем, че кметът – съпартиец е над тези неща, профучавайки по улиците с кортежа си с частна охрана, с която не се разделя дори в салоните на общината, сякаш някой ще го открадне, интересно е как 10 дни този боклук не прави впечатление на министрите. Нито пък на районния кмет от ППДБ Трайчо Трайков, лично отговорен за почистването, заедно с Домусчиеви и Вълка.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени