FACEBOOK

5% глоба от парите за последното НЕчистене на София от снега, вместо кметът да махне Титан, за което има основание по договор

Щедро рекламираната глоба от 120 000 лв. за НЕчистенето на София от мокрия 10-15 см сняг в събота срещу неделя всъщност е 5% от сумата, която ще получат Вълка и Титаните за това, че не си свършиха работата. Забавно е разделението н личността на кмета – той хем е доволен от чистенето, хем налага глоби.

Истината е, че тъй като Титан например вече има две наложени санкции от предишния кмет, Терзиев можеше направо да скъса договора на консорциума, зад който стоят Кирил Домусчиев и ВИС. Има право при трето провинение, каквото е налице. Но не го прави. Защо ли?

А обещаваше само преди по-малко от месец по-чист град. Вижте само 4-и ден след снега как все още изглежда супер централната улица Съборна на жълтите павета между БНБ и Министерството на туризма. Вижте по-долу и неизчистените входове на метрото в отделна статия.

Вместо да стори нужното, Терзиев предложи за 2024 г. скок с 19,8% на парите за Вълка и Титаните при 6% официална инфлация. Защо ли? Връщат ли?


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени