FACEBOOK

Цветанов работи в полза на ДПС: Дариткова

"Разколебава нашия електорат, това е некоректно“, оплака се шефът на ПГ на ГЕРБ.

„Цветан Цветанов тръгна по пътя на анти-ГЕРБ реториката за печелене на политически дивиденти и работи в полза на ДПС", заяви шефът на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в предаването „Тази сутрин“ по bTV. "Разколебава нашия електорат, а втвърдява електората на движението. Това е некоректно“, оплака се се тя.

„Цветанов беше вторият човек в партията и председател на ПГ на ГЕРБ. Той имаше всички възможности да определя посоката на партийното поведение и в тази си роля той разполагаше с огромна власт. Това, което виждам сега е, е само повод за разочарование“, допълни Дариткова, която разкри, че са се чували с бившия втори в ГЕРБ след неговото напускане на партията и са обсъждали нейни телевизионни участия, но сега не комуникират.

Според Дариткова ГЕРБ е консолидиран и готов за парламентарните избори и няма опасност Цветанов да разбие партийните структури.

По думите ѝ списъците с избиратели трябва да бъдат верифицирани. „Затова сме предвидили тези заявления за гласуване по механизъм, който гарантира участието на карантинираните, да бъдат проверявани от РЗИ, защото те имат достъп до портала, който описва всички случаи на коронавирус в момента. Карантинираните ще бъдат изваждани от основния списък. Затова са необходими три дни и този срок няма как да бъде пренебрегнат.

Снимка: БГНЕС


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени