FACEBOOK

Хората да излязат и да гласуват: Борисов

„Моля Ви, казвайте на хората да излязат и да гласуват”, призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Добрич. По думите му има много, които ги е страх от машините, но те трябва да излязат да гласуват. „Такава ниска активност е кошмарна. В Благоевград има 27% активност. Уплашиха хората. 60-хиляден град ще бъде управляван с 6000 гласа. С какъв морал ще управляват те?“, попита Борисов.

„Едно е да пращаш хората в бой, друго е да застанеш пред тях. Сами сме срещу всички не защото сме лоши, а защото те много искат да пораснат. Но не с повече идеи, не с повече политика и доброта. Със злоба, реваншизъм и компромати. Това ще им изяде главата. Българският народ е толерантен и не обича злобата“, каза Борисов.

По думите на лидера на ГЕРБ, финансовият министър намери 1,5 млрд. лв., защото бюджетът така е конструиран, че да има и за пенсионерите, и за лекарства, и за ваксини.

Борисов посочи още, че Планът за възстановяването, който Томислав Дончев и екипът му изготви, беше добър план. „Чувам, че щели да го калиброват? Защо не го калиброват вече толкова време? Нали твърдяха, че имат готов план? Защо не го пращат?“, попита той. Борисов обясни, че ако Планът на ГЕРБ проработи, ще има пари за увеличаване на доходите.

Пред хората в Добрич той съобщи, че е изпратил зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и Деница Желева в Брюксел, за да уверят европейските ни партньори, че сме готови за влизане в Еврозоната.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени