FACEBOOK

Само ГЕРБ може да осигури устойчово развитие: Росен Желязков

„Политик от калибъра на Борисов в България в момента няма”, добави той

„ГЕРБ е единствената партия, която може да осигури устойчово развитие на страната, с успешно минало и гарантирано бъдеще, защото сме с ясна политическа визия”, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков. Той проведе срещи в Банско и Разлог с общинските ръководства и предизборните щабове. Заедно с него присъстваха кандидатите за депутати Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, и областният секретар на партията Даниела Савеклиева.

„Политик от калибъра на Борисов в България в момента няма”, добави Желязков. „Опонентите ни се опитват с т.нар. разкрития, зад които няма реална фактология, да разколебаят поддръжниците ни и периферията, която гласува за нас. Революционерите с метафорите за изчегъртване вече започнаха да говорят, че трябва да има кабинет и не биха отказали подкрепа от ДПС и БСП. Подмяната е с цел да влязат в управлението за сметка на ГЕРБ, без да създадат собствен профил и собствена политическа визия. И до днес не е ясно каква партия са ИТН - лява, дясна или центристка”, посочиоще той.

В Банско кандидатите за народни представители посетиха църквата Св. Троица, а след това провериха на място как тече ремонтът на ул. Пирин и ул. Глазне, за който са осигурени средства с Постановление на МС с премиер Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени