FACEBOOK

Хекимян с олимпийска шампионка за №19 в листата на ГЕРБ

Коалицията ГЕРБ-СДС внесе документите в ОИК листата си с кандидата за кмет и общински съветници на София. Номинацията на партията за кмет на столицата е Антон Хекимян.
„Обичам София! От 20 години живея тук.

Основната ми мотивация е да направя най-доброто за гражданите”, заяви Антон Хекимян при регистрацията. Той сподели, че през цялото време в кариерата си на журналист е критикувал и осъждал нередности и действия, които са се случвали в Столичната община и е имал „лично отношение по всеки един казус”.

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София сподели визията си за развитие на столицата, така че да бъде още по-модерен и по-зелен град, отворен към инвестиции.

„Слагам като акцент образованието, защото то ще донесе потенциал и кадри на града, и ще го развие”, посочи Хекимян и добави, че няма да забрави големите инфраструктурни проекти, които трябва да бъдат довършени, за да може София да се превърне в „столица, доказваща първенството си в европейската класация”.

"Получил съм уверението, че ще мога самостоятелно да вземам решенията си, обсъдили сме екип, стратегия, хора, с които ще работим заедно София да изглежда още по-добре", категоричен бе Хекимян. Той обясни, че решението, което е взел не е било никак лесно. "Получавайки предложението за това да бъдат кандидат на ГЕРБ за кмет на София си дадох сметка, че искам да работя за обществото, през целия си професионален път съм го правил и смятам, че мога да продължа да го правя, но този път от другата страна", подчерта той.

"Ние сме тук, за да регистрираме победата, която ще постигнем в София", коментира преподавателят по право Георги Георгиев, който е председател на Столичния общински парламент в този, а най-вероятно ще остане и в следващия мандат. "Регистрираме не кандидат, а победата си. Интриги при нас няма, стратегията е ясна, екипът е железен", категоричен бе Георгиев.

В листата №4 е зам.-кметът по културата Мирослав Боршош, който се занимава и с комуникационната политика на кампанията.

Любимият №19 е даден на олимпийската шампионка от последните игри в Токио Стойка Кръстева. Напомняме, че със същия номер Малина Едрева влезе като общински съветник и оглави групата на ГЕРБ в 3 градски парламента. Това едва ли ще стане и сега, тъй като наследникът на Едрева – Диян Стаматов, директорът на 119-о училище, е №13 в листата. Но пък той има голям шанс да бъде новия районен кмет на Изгрев, тъй като се явява срещу подкрепяния от руския посланик Митрофанова кандидат на ППДБСС, син на ДС, вдигнал в мандата си паметник на Петимата от РМС.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени