FACEBOOK

Фейсбук пехливани, не ми пречите: кандидат-премиерът Сачева

Уж пиар, уж кандидат-премиерът Деница Сачева, известна с проклятията си за ГЕРБ и определенията за партията и нейния лидер като "мафия" и т.н. преди да стане заместник-министър, а после и министър от същата партия, се изпусна с писание по повод на критиците си. Само напомняме тоталния провал на движените от нея социални мерки, които досега обхващат 5% от работещите, главно в държавни, общински и чужди фирми ...."Говорете си. Не ми пречите. Знам коя съм, къде съм и защо. И знам къде отивам".

Това написа в профила си във Фейсбук министърът на труда и социалните грижи Деница Сачева. Думите са част от "лирично отклонение" в края на текст, в който тя на 26 реда изрежда с милиарди левове и милиони хора какво е постигнато "с подкрепата на премиера Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ".

Всъщност е с нашите пари на данъкоплатци, но явно според министрите държавата е частна собственост на премиера и правителството.
След статистиката, както я определя Дневник, макар че някои данни са най-меко казано неточни, Сачева добавя, очевидно имайки предвид протестиращите (сред които и хиляди млади хора, много от тях с успешен бизнес и кариера) или критикуващи интелектуалци (сред които професори от Софийския университет и БАН).

"Уважаеми бивши величия, провалени политици, политически тролове, "Фейсбук" пехливани, политически комедианти, които привиждат фарс, псевдомислители за народа, за който осигурявате само зрелища, но не и хляб.

Говорете си. Не ми пречите. Знам коя съм, къде съм и защо. И знам къде отивам.

Харесването не ме блазни. Нехаресването не ме плаши.

Приятна игра."

Под нейната публикация има и благодарности, но и много критики, включително, че някои от данните ѝ изобщо не се връзват с реалността."


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени