FACEBOOK

Трябва да говорим с ГЕРБ: Хр. Иванов

“Вотът на гражданите ни казва за пореден път, че ще се наложи да се научим да водим разговор", заяви във Фейсбук съпредседателят на ДБ Христо Иванов от Доброто, който видимо визира ГЕРБ.

"Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време - обществото ни е силно разделено и това е сериозен проблем. Освен проблем обаче, това е и възможност да започнем да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е разговор между несъгласни”, аргументира се министърът в кабинета Борисов 2.

Напомняме, че Иванов загатва сътрудничество с ГЕРБ още преди вота. “Възможно е 49-ото НС да започне със съставяне на конституционно мнозинство още преди намирането на подкрепа за правителство”, заяви  той в края на март. По думите му формулата за това е в намирането на съгласие между Доброто с ГЕРБ-СДС и ДПС.

“Имаме решение”, загатна лаконично той в деня след това. Иванов уточни, че от партията изчакват да излязат първите резултати и тогава ще направят официални изказвания пред медиите.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени