FACEBOOK

Соц: Симеонов ще национализира частната лотария

Автор: big5.bg

Лидерът на НФСБ и настоящ заместник-председател на българския парламент Валери Симеонов, след като едва само няколко месеца успя да запази смислено мълчание, отново зацикли в абсурността на своята лична вселена, която и този път не му изневери и директно до отведе до кошница с ултра безумия, пише big5.bg.

Този път Симеонов се изявява като автор и вносител на законопроект за изменение и допълнение на закона за хазарта. Нещо повече, лидерът на НФСБ днес следобед лично е внесъл в деловодството на парламента, своето ново “умно” предложение. А то, особено предвид автора му, също не е сложно, и по комунистически е брутално ясно - да бъдат забранени всички частни лотарии, като остане само държавната.

С други думи Симеонов, като един истински Милко Балев, съветва своя Тодор Живков, как се прави real социкономикс.

Още по-лошо!

За всичкото това време лицето Валери Симеонов въобще не разбра, че държавническата му позицията включва заниманието “да прави пари” за своя народ, а не това, да му губи парите. Защото дори първокласник в частно българско училище знае, че ако днес има 500 милиона евро, а утре не, това е меко казано много кофти! А Симеонов е на път да постави държавата именно в тъпата позиция на фалирал първокласник.

Но, тя, на Симеонов, цялата му работа е такава. Помислете, с какво всъщност стана известен, Валери Симеонов за последните 3 години?

За да ви подсетя ето и кратък списък с неговите успехи и известности:

Валери Симеонов многократно втрещява Европа с визията си на еманципирал се от дружината селски интелектуалец от Долни Дъбник. Евро идеите му звучат, като продукт на мисловен титан от средните векове, като често дори са били по-консервативни от тези на папа Бонифаций VIII
знаем още, че Симеонов не престана да се изявява, който не се притеснява да блъска възрастни хора по границата, дори и пред обективите на телевизионните камери
Симеонов е първият български вицепремиер, който брутално показа, че напълно не зачита правата на хората в неравностойно положение, като се държа отвращаващо арогантно с тях
оградата, която едва ли не лично Симеонов построи по границата ни с Турция, успя да респектира едва 1/3 от популацията на малки диви горски катерички в района на Малко Търново. Имигрантите, въобще не й обръщат внимание!
Симеонов е първият министър в новата история на Европа, който с тяло и невиждана страст се опита пред очите на цял свят да унищожи туризма на своята собствена държава. И то по време, в което минаваше за пръв приятел с някои от най-големите родни хотелиери, като Арабаджиеви и Диневи.
Симеонов стана известен и още с това, че първо глоби с 52 млн. Кирил Домусчиев, а след това мигновено му се предаде и му стана едва ли не публичен говорител.
лидерът на НФСБ е добре известен и с факта, че преди да влезе в настоящето правителство, половината южно черноморие, както и част от централна България, знаеха за незаконните му кабели с които телевизията му СКАТ беше овъртяла половин България. След като стана “държавен мъж” Симеонов бързо узакони далаверите си.
настоящият зам-шеф на парламента е известен и с дългогодишните си незаконни хотели по границата ни с Турция. Хотели, който дори били добре известни на много имигранти, влезли незаконно в страната ни.
знаем още, че в парламентарната група на Валери Симеонов преобладават предимно два типа хора - или тежки пияници, или нереализирани сексуални маниаци. Последно един такъв тип, дори се поинтересува от гащичките на една журналистка.
знаем още, че за три години Валери Симеонов не спря да рекетира, не само бизнеса на България, но и собствения си премиер Бойко Борисов.
знаем, че 99 процента от законодателните инициативи на Симеонов са пълен абсурд, а останалият 1% е бургаска мускатова.
знаем също така, че той е пълен егоцентрик, с когото никой смислен политик не би могъл направи устойчива и дълготрайна коалиция.

знаем, че Валери Симеонов ламти за постове власт, и че не се укроти, след като бе премахнат от поста вицепремиер, докато не се докопа до мястото на заместник-председател на парламента, пише big5.bg.

Накратко, знаем, че Валери Симеонов е един напълно доказан, властолюбив и егоцентричен кариерист, който разбира от свободна икономика, конкурентна среда и пазари точно толкова, колкото едно шимпанзе разбира от астрофизика. Звучи грубо, но е абсолютен факт. Който не вярва, нека си припомни изказванията, от миналата година, на бизнеса за него. И за да бъдем напълно справедливи, нека признаем, че Валери Симеонов все пак разбира от нещо, и то е, как да направи народа си по-беден, вместо по-богат.

Защото реално този типаж се нуждае от наивността на една съвсем малка група хора, за да може да изсмуче кръвта на цялото останало население.

Защото именно такива като него, първо ще ни спрат водата, после ще ни унищожат въздуха, след това ще поискат “гробовна тишина”, но не само в дискотеките и клубовете, но и в главите ни. Те винаги ще искат само едно - контрол. Контрол, който ще налагат по всякакъв начин, от ограничаване на духа, до изграждането на физически огради.

Но, то винаги се започва така. За “края” говоря. И винаги се е започвало от хора като Симеонов.

Първо се спира музиката, после се затварят клубовете, след това се ограничават медиите, идва ред на бизнесите, първо ще е лотарията, а после и всичко останало. Към края ще се окаже, че успоредно с другото, вече са затворени болници и училища, докато най-накрая ни затворят и мисленето. А съвсем накрая пък, държавата също пусне кепенците - бездомна, безнадеждна и фалирала. Но спокойно, това вече няма да бъде вашата държава. Това ще бъде държавата на Валери Симеонов. На онзи умен и безобразен мъж от Долни Дъбник.

Източник: big5.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени