FACEBOOK

Световен онколог-гинеколог с безплатни прегледи

Получете второ мнение от водещия онколог гинеколог към болници Medicalpark, Турция доц.д-р Гьокхан Бойраз ще гостува в София на 28 септември. Консултациите за второ мнение са безплатни и се извършват на база предоставени медицински документи и изследвания (не се извършват физически прегледи). Можете да си запазите индивидуален час за консултация на: телефон: 0888688805, адрес на офис : ул.Цар Самуил 1 , ет.Партер ,гр.София/ България, email : office@medicalparkbulgaria.com.

Доц.др.Гьокхан Бойраз е със завиден стаж и кариера. През 2008 г. завършва Медицинския факултет на университета в Анкара като втори подгласник и получава званието доктор по медицина. Между 2008-2013 г. завършва образованието си в Медицинския факултет на университета ``Hасеттере`` в Истанбул, по специалността си в катедра акушерство и гинекология. 2013 г. в тясно специализирани изпити за Турция е с най добри 1-ви резултати към медицинския факултет, катедра по акушерство и гинекология и катедра гинекологична онкология, хирургия към университета ``HACETTEPE`` Турция.

По време на пребиваването си в Германия е преминал специализирано обучение по циторедуктивна хирургия и лапароскопия за гинекологични ракови заболявания при лечението на рак на яйчника в клиничния отдел по гинекологична онкология Kliniken Essen-Mitte. Сертифициран по циторедуктивна хирургия и хипертермична интраперитонеална химиотерапия при перитонеално повърхностно злокачествено заболяване, организиран от ESSO (Европейско дружество по хирургична онкология) в Хамбург, Германия и получи обучение от д-р Пол Х. Сугарбакер.

Притежава диплома за европейски гинекологичен онколог от Европейското общество по гинекологична онкология (ESGO). През 2019 г. хабилитиран за доцент по гинекология и акушерство. През 2017-2019 г. той изпълни задължението си за държавна служба в Анкара Etlik Zübeyde Hanım Учебно-изследователска болница по гинекология като специалист по гинекологична онкологична хирургия. Има много национални и международни статии, глави за книги и презентации.

Неговите области на интерес са Гинекологични ракови заболявания, Циторедуктивна хирургия и гореща химиотерапия при рак на яйчниците,Операция на рак на шийката на матката и шийката на матката, Лапароскопски гинекологични и онкологични операции, Лапароскопски уро-гинекологични операции (пролапс на тазовите органи и лапароскопска хирургия на инконтините в урината), Лапароскопска хирургия при ендометриоза, Диагностика, скрининг и лечение на рак на шийката на матката, Колпоскопия (преглед на шийката на матката с камера), Проследяване на бременността и раждане. Към настоящия момент работи към отделение акушерство и гинекология в университеска болница ``MEDICALPARK `` Флория гр.Истанбул/Турция. Член е на Европейско общество по гинекологична онкология (ESGO), Турско дружество по гинекологична онкология и Турско дружество по гинекология и акушерство (TJOD).


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени