FACEBOOK

Световно признат професор с безплатни прегледи у нас


Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми във градовете Варна и София : Световно признатият Проф.Д-р. Тимур Гюрган (Президент на Световната ин витро организация (International Society of InVitro Fertilization (ISIVF) 2015г.-2017г.) и един от топ гинеколозите към болница Medicalpark Bahcesehir/гр.Истанбул гостува за първи път в България. Консултациите ще бъдат проведени на 19 юли в.гр.София и на 20 юли във Варна.

IVF лечение (ICSI), Вътрематочна инсеминация (IUI), Проследяване на овулацията (COH), Репродуктивна хирургия (Клинична лапароскопия, Офис (мини) хистероскопията), Асистиран Хетчинг (Assisted Hatching), Генетични тестове, Замразяване на ембриони и трансфер (ЗЕТ), Анализ на семенната течност ДНК и на FISH, Избор на сперматозоиди с микрочип Ембриоскоп, - Обединяване (pooling), Тестове за бременност, Кo-култивиране, Ендоскопска хирургия, Ракови образования при женските генитални органи, както и лечение на гинекологични и урологични заболявания.

Академичната си кариера започва като асистент през 1985 г. в Университета "Хаджеттепе" (Hacettepe University) в Анкара. През 1995 г. става пълноправен професор в катедрата по Акушерство и гинекология в същия университет, където работи като ръководител на Катедра по репродуктивна ендокринология и безплодие повече от 15 години. Създател е и на първият репродуктивен център в Турция, акредитиран от Европейското общество за репродуктивна медицина и ембриология (ESHRE). Работил е като научен сътрудник в редица световни и престижни университети и институти. Професор Д-р Тимур Гюрган е пионер в дейностите на репродуктивната медицина в Турция.

През 1988 г. става член и повече от десет години работи в научния ръководен комитет в ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology- Association. Член е и на American Society for Reproductive Medicine, European Society for Gynecological Endoscopy (Европейска асоциация гинекологична ендоскопия), член на борда (MEFS –Middle East Fertility Society -Близкоизточно общество по фертилитет). Заемал е длъжности и в международен научен комитет American Association Gynecological Endoskopi, представител е на асоциацията в Турция.

Организатор на над 20 национални и международни конгреси, симпозиуми и семинари в областта на гинеколгията и репродуктивната медицина. Един от основателите на Международното дружество за ин витро оплождане. Работил е като член на борда и генерален секретар, отговарящ за образователните дейности на сдружението. През май 2005г. е на поста президент на Международния световен конгрес по асистирана репродуктивна техника и генетика (IVF) в Истанбул. През 2015 г. в Копенхаген /Дания, Международната асоциация IVF (ISIVF) бе избран за председател на сдружението.

Mediterranean Society for Reproductive Medicine-Асоциация на Средиземноморското общество за репродуктивна медицина (MSRM) по-късно е избран и за президент на асоциацията ( през 2017 г.)Трудът му включва: разстройства на репродуктивните хормони и менопаузата, гинекологични ендоскопска хирургия, поликистозни болести, ендометриоза, рискова бременност , областите свързани с човешката генетика с безплодие и ин витро оплождане. По настоящем преподава в Университета Bahçeşehir Истанбул, Медицински факултет по Акушерство и гинекология.

Основал е един от водещите референтни центрове с научен и клиничен успех в страната обслужващ близо 1500 пациенти годишно. Автор е на повече от сто научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и издания. Желаещите да се консултират и да зададат своите въпроси, могат да си запишат предварително индивидуален час на тел: 0888688805. Консултациите ще се проведат на адресите: гр.София, ул.Цар Самуил 1 (пряка на бул.Патриарх Ефтимий), партер, офис на Медикалпарк за България и Варна, Рослин Димят хотел на адрес: бул. „Княз Борис I-ви“ 111,(зала Панорама ет.13). Записалите се да носят медицинските си документи. Консултациите са по документи и няма да се извършват физически прегледи. Лечение и диагностика ще се извършват в болницата ни в Истанбул, където ще бъдат придружени от преводач.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени