FACEBOOK

Продължават промяната заедно с мафията: Слави

“Продължаваме промяната (ПП) да се прекръсти на Продължаваме промяната заедно с мафията”, заяви в социалните мрежи лидерът на ИТН  Слави Трифонов, в коментар за интервюто на Кирил Петков пред bTV за предстоящата му среща с Бпйко Борисов.

“Гледах го как се обяснява, как се гъне, как се върти и как се опитва да отговори на въпроса “Защо?”. Защо след всички тежки думи за модела ГЕРБ, сега ще се срещат с ГЕРБ?”, посочи той.

“Та нали ГЕРБ са виновни за състоянието на държавата, та нали самите те се казват Промяната, защото искат да променят наследството на ГЕРБ?  Те нали затова се казват Промяната - защото ГЕРБ са злото, те са доброто.  И най-важното - нали Петков арестува Борисов? Казвам, че Петков го арестува, защото той така ми написа в съобщение: “Аз арестувах Бойко”, напомни Слави.

“И след всичко това, този човек каза, че ще отиде на среща с ГЕРБ. Като в същото време каза, че спазвал предизборните си обещания. В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но сега обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. 

Значи, вече мафията не се арестува и вкарва в затвора, а с нея се преговаря - “за политики”, заключи лидерът на ИТН.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени