FACEBOOK

Премиерът забрани на министър Кирилов да пише постове във Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов забрани на членовете на кабинета да пишат постове във Facebook като се обърна в частност към правосъдния министър Данаил Кирилов. „Не само, че не е смешно, а и ги възпламенявате”, заяви Борисов. Припомняме, че Кирилов написа пост за Догансарай, който предизвика негативни реакции. След това последваха и сблъсъците с полицията на плаж Росенец.

"Чуваме ви, мислим и предлагаме варианти за социално подпомагане във всяка една сфера", заяви още Борисов.

"Оставката на това правителството няма да подобри положението – през ноември, декември и януари ще бъдем в изключително тежко положение, защото няма да сме успели да прокараме България през иглените уши, наречени икономическа криза", каза още Борисов.

Той заяви, че винаги е подкрепял протестиращите, но митингът на ГЕРБ е бил свързан с влизането на страната в чакалнята на еврозоната и е приключил мирно. Премиерът отрече ГЕРБ да е организирал контрапротест миналата седмица, въпреки, че автобуси със симпатизанти от Бургас и Кърджали дойдоха в София.

"Разединението на нацията в момента е толкова силно, че не знам как ще преодолеем следващите месеци. България е единствената страна в света, която смята, че коронавирус няма и пандемията е отминала. Само у нас никой нито вярва, нито спазва мерките. В същото време икономическата криза идва с огромни темпове от цял свят", заяви той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени