FACEBOOK

Президентът ще реши за Съветът за национална сигурност: Йотова

“Президентската институция много внимателно следи всякакъв вид информации и президентът Радев ще реши нужно ли е свикването на Съвета за национална сигурност”, коментира във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка с новата фаза на кризата в Украйна. Относно евентуалното извънредно събиране на НС, тя посочи, че служебният кабинет добре си върши работата.

"Както виждате, всички министерства са на бойна нога, има изявление и на нашия военен министър. Ако се наложи може да се свика и НС, но преди това трябва да бъдат изчерпани всички законови форми. В така ситуация един от най-лошите съветници е паниката" коментира Йотова.

Вицепрезидентът произнесе и тържествено слово по повод 114 г.от обявяване на независимостта. "Да загърбим омразата и презрението, да не позволяваме не личните пристрастия да ни изсмукват”, призова Йотова. “Най-важната задача е да няма страдащи хора, да няма безработни родители, да няма деца, които да не могат да отидат на училище”, каза тя. “Да живее България! Да живее българският народ!”, завърши Йотова.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени