FACEBOOK

Президентът ме следи с дрон и лично го управлява: Борисов

На безпрецедентна пресконференция в централата на ГЕРБ премиерът Бойко Борисов, заобиколен от финансовия министър Горанов, с Лъчо Мозъка зад гърба и с открадната целувка за Цвета Караянчева – героинята на петъчния запис, сподели, че президентът Румен Радев го следял с дрон.

„Понеже Радев мина границите, искам да ви кажа, че той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще сваля този дрон, те му казват и той го сваля. Охраната казват, че той го управлява. Твърдя, че той ме снима с дрон. Прокуратурата да извика НСО и да ги питат. Понеже джипките имат система да свалят дрон и като кажа, те му предават и той го прибира", каза Борисов.

"От НСО ми казаха, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара", добави премиерът.
Какво общо има този интересен комшийски сюжет – вилите в Бояна на президента и премиера са една до друга, но не представляват някаква архитектурна ценност, нито пък крият особени тайни външно, та да са любопитен обект за снимки, със скандалите в държавата не стана ясно!

По повод на снимките от спалнята му, които не са правени с дрон, а вътрешно Борисов не отрече тяхната автентичност. Той насочи авторството на атаките със снимки и записи към съпартийци. Той визираше доскорошният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и други членове на партията. Не стана ясно дали на тях се приписва и петъчният запис, който бе пуснат от същия мейл до медиите, от който при тях дойдоха и снимките от спалнята на Борисов. За разлика от фотосите, той оценява записа като фалшив.

"Радев, Цветанов, Слави Трифонов, са готови да се прегърнат с всички, само не и с ГЕРБ", добави Борисов.
Премиерът съзря целенасочена атака именно срещу него, но обеща, че „няма да се откаже”.
„Юли месец е много важен. Нито ще ме откажат, нито ще спра. След юли да правят каквото си искат.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени