FACEBOOK

Пак 3-те най-големи площада са пълни в Ден 76: Поне 40 000 българи

Отново трите най-големи площада на София и България са пълни с народ, поне 40 000 души, ако разстоянието от бул. Мария Луиза до ул. Дякон Игнатий и отвъд по жълтите павета се пресметни в метри и наситеност с хора. 76-ият ден на антиправителствени протести за оставките на Борисов и Гешев премина под лозунга Трето Велико Народно Въстание.

Датата - Денят на независимостта, е символ на борба за свобода, на освобождение от режима. Немски евродепутат беше сред ораторите на трибуната. Отровното трио, което е главен организатор на минингите, заяви приемане на идеи за граждански план за развитие на България на planzabulgaria@gmail.com.

Това е и отговорът на "политици" като Караянчева и Дариткова, които не че нещо са измислили или са направили, но критикуват протеста, че нищо не предлага. Е, ще предложи. А адвокат Хаджигенов определи Борисов като "затворника на Европа": "Вчера е казал, че нямал на кого да се предаде - да дойде, да си избере един от десетките хиляди на площада и да се предава. Не да живее в пещера като Осама Бин Ладен".

Снимка на единия от площадите е на Деян И. Неделчев от мястото на събитието.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени