FACEBOOK

ПП "пазари" 3-ма от Възраждане

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се оплака, че "Продължаваме промяната" търсели подкрепа за проектокабинета "Василев" от трима техни депутати, на които били предлагани "стимули".

Костадинов съобщи това на брифинг на партията в БТА, но отказа да даде подробности какви "стимули са предлагани", кой ги е предлагал и на кого ги е предлагал. Той заяви още, че това се е случило вчера по обяд.

Лидерът на "Възраждане" каза още, че миналата седмица е разговарял с премиера в оставка Кирил Петков. По думите му Петков го е помолил за подкрепа за избора на Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ и е обещал, че ПП ще подкрепят тяхното предложение - Бойко Атанасов, който да бъде избран за зам.-председател на антикорупционната комисия. Костадинов твърди, че разговорът е бил прекратен след контрапредложението - Атанасов да стане председател, а Рашков - зам.- председател.

След това Костадинов отново се самопокани във властта, и постави 6 условия, едно от които е ново - анулиране на решението на НС по повод т.нар. френско предложение за Северна Македония.

Часове след разкола в коалицията лидерът на "Възраждане" заяви, че могат да заместят ИТН в управлението, ако управляващите се съгласят с условията им, сред които спирането на Плана за въвеждане на еврото, закриване на американските бази в страната, референдум за излизане от НАТО, предоговаряне на членството в ЕС, както и вдигане на санкциите срещу Русия.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени