FACEBOOK

Нова ММА Гала в Арена Армеец

Най-зрелищното събитие в ММА средите у нас - Spartacus (SFC6), ще разтърси столичната зала Арена Армеец. Престижният турнир се завръща ударно на 13 януари с шестото си издание, на което ще бъдат показани над 15 двубоя. Те ще бъдат в стиловете ММА и К1. Промоутърите от Combat Promotion вече пуснаха в продажба билетите за проявата, която традиционно е съпътствана и с уникална шоу програма.

Цените на пропуските са от 45 лв., 30 лв. и 10 лв. и могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim, Easypay и Ticketportal.

Сред участниците са бойци от Холандия, Гърция, Германия, Чечня, Англия и Румъния. Сред българите, които ще премерят бойни техники на ринга са Даниел Илиев и Влади Генов - добре познати имена в ММА средите у нас.

Специално за събитието се очакват рефери от Bellator и UFC. Предишното издание на турнира - SFC 5: Unbeatable Spirit пожъна изключителен успех в началото на месец юни тази година. Събитието се проведе на столичния площад Батенберг и бе излъчено директно по световния канал MMA TV. В резултат на постигнатото, президентът на Combat Promotion Георги Анадолов взе решението следващото издание на Spartacus да бъде в най-голямата зала у нас - Арена Армеец.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени