FACEBOOK

Нинова излъга много пъти: Икономическият министър

Корнелия Нинова обяви, че министърът на икономиката Никола Стоянов  “не дава да отговори”, на въпрос, който както се оказа никога не е бил задаван. Освен това не е вярно, че той от 2 месеца не е бил в НС, тъй като от 8 седмици е пропуснал само 1 контрол, за което предватително е уведомил шефа на парламента 3 дни по-рано.

"За пореден път г-жа Нинова казва неистини. Изнесе поредната манипулация, която показва как „свободно“ борави с информация по всички теми, но която може да въведе в заблуждение българското общество”, написа във Фейсбук самият Стоянов.

“Затова ще представя коректната фактология.  Истината е, че за тези 8 седмици, в които работи НС, от парламентарен контрол съм отсъствал  1 път, а поводът бе планирана важна среща със стратегически чуждестранен инвеститор и посланика на страна-член на ЕС. Във всички останали случаи съм бил на разположение.

До този момент поставените към мен устни питания и въпроси са общо 7. А не десетки, както г-жа Нинова си измисли. Всъщност едва 2 от тях са зададени от нея и никое не касае язовир Огоста”, отчете министърът.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени