FACEBOOK

Нинова влезе в тима на Герджиков: Паскалев

„Оставката на Корнелия Нинова е повод, за да говори в публичното пространство и да влезе в отбора на противниковия играч – Анастас Герджиков и ГЕРБ'', заяви в студиото пред bTV членът на НС на БСП Костадин Паскалев. „В навечерието на едни ключови избори чухме за нейното оттегляне като повод да изригне срещу Румен Радев”, подчерта той.

„Тя трябваше да направи своя избор – или да подкрепи олигархичния модел от последните 12 г., или такъв, който е свързан с борбата с корупцията и съдебната реформа. Тя не избра смяната на този олигархичен модел, а застана в разкрачена позиция”, коментира Паскалев.

Той похвали работата, която свършиха Асен Василев и Кирил Петков като министри от служебното правителство и попита защо в последните 5 г. Нинова не е сторила нищо от това, което разкриха те за 3 месеца.

„Тези симпатични млади хора извадиха неща от управленския модел на ГЕРБ и ДПС, които представиха на обществото. Показаха какво се е случвало в ДКК, ББР, строителството на магистрали. Със своите действия те получиха подкрепата на обществото”, констатира той.

„За тези години БСП можеше да разкости управлението на Бойко Борисов. Нинова сама избра ролята на статукво в онзи момент, вместо да предложи на обществото друг път. Пет години тя не се опита да смени порочния модел, обясни Паскалев.

Според него е необходимо избирането на ново ИБ на БСП от хора, които са предимно под 40-г. възраст, а за председател също трябва да бъде избран млад социалист.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени