FACEBOOK

Не ставам депутат, за да се развихри Рашков: Борисов

„Не ставам депутат, за да нямам имунитет и да може да се развихри Рашков”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията. „Излизам от парламента, за да нямам имунитет”, посочи той. Напомняме, че Борисов бе избран за народен представител в 45-о и 46-о НС, но и двата пъти се отказа.

„Кандидатирам се за депутат, за да водя листата и хората да видят, че участвам активно в кампанията”, подчерта бившият премиер. Той допълни, че трябва да се изчакат резултатите от изборите, за да се говори за коалиция.

"Наши партньори ще са всички и никой. Освен Мая, която се предлага на всички, всички други казват, че не са водили разговори. И ние не сме водили, ще ги водим след изборите", каза още Борисов.

"Христо Иванов не може да смята”, обяви лидерът на ГЕРБ във връзка с отказа на ЦИК да регистрира листата на Демократична България в Стара Загора. „Те са си направили некадърно документите. Ние плащаме на юрист да ни ги прегледат, посочи Борисов.

„Христо, ще си скъсат юристите ни книжките заради теб, за да можеш да си регистрираш листите. Яд те е, че Киро и Асен си направиха партия и гледаш да си го изкараш на нас. Какво си бършеш ръцете с нас?! Много сме големи, не сме салфетка, за да се бършеш с нас", изригна лидерът на ГЕРБ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени