FACEBOOK

Не оставки, а армия по границата: Костадинов

"Това, което трябва да се направи, е не да се искат оставки в момента, а да се разположи българската армия по границата", заяви пред журналисти в НС лидерът на Възраждане Костадин Костадинов. По думите му инцидентите ще продължават, докато това не се случи. Според него всичко останало е четене на безсмислени декларации в НС и "биене в гърдите".


"Дори и да приемем, че ние увеличим наказанията, и смъртно наказание да даваме за каналджиите, пак ще има такива. Знаете ли защо - защото няма да се прилага. А знаете ли защо няма да се прилага? Защото никой няма доверие и никой няма респект към българската държава", заключи Костадинов.


„Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев трябва да понесе политическата отговорност. Може би трябва да помисли за оставка. Тези, които се занимаваха с купуване на гласове, сега се занимават с превозване на мигранти“, обяви Любен Иванов от Демократична България. Напомняме, че преди седмици след убийството на български граничен полицай за оставката на шефа на МВР настоя и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


Във вторник главният секретар на вътрешното министерство Петър Тодоров и заместникът му Станимир Станев оставиха постовете си след катастрофа на бус с мигранти.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени