FACEBOOK

КорнелТВ спира на 2 май, ще обвини наемодател, на когото дължи огромна сума

Брошката за ревера на саката, които Корнелия Нинова така и не успява да закопчае - партийната телевизия БСТВ, в която потънаха няколко милиона лева за 4 години, спира излъчване на 2 май. Пред журналистите е обяснено, че паузата ще бъде 2 месеца, защото се налагало преместване на Позитано 20, където обаче няма никакви подходящи места за студио, най-малко пък харесаната за целта редакция на в. Земя, чиято шефка Светлана Шаренкова е в трудни отношения с лидерката. Двете вървят по схемата от песента на червения бард Мишо Белчев: Бяхме най-близки, затуй отсега - нататък ще сме най-чужди в света".


За спирането на телевизията най-вероятно ще бъде обвинен Васил Василев, тъй като ноторно известен факт е, че Нинова никога и за нищо не е виновна, след като за последните 3 години успя тотано да съсипе 132-годишната Партия. Истината обаче, както често се доказва напоследък, не е най-добрият приятел на гражданката и в този случай: БСТВ, а като неин издател БСП, дължи огромна сума пари и не плаща наем и дори елементарни консумативи на наемодателя от дълго време. Всъщност Корнелия трябва да благодари на благодетеля, който можеше отдавна да й е дръпнал шалтера - поне преди година, вместо да плаща със собствените си пари нейните сметки.


Журналистите си търсят работа, тъй като не вярват на лидерката и нейната социалност. Тя благородно ги пускала в 2-месечна неплатена отпуска, каквато - уж юрист, знае, че няма. Те се надяват поне да ги освободи така, че да могат да излязат на борсата и в продължение на няколко месеца да получават помощи, докато организират наново в живота си.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени