FACEBOOK

Книгата на гадателката Теодора събра над 400 в Маринела

Теодора Стефанова, наричана още Гадателката на Берлускони (завърнал се в неделя в голямата политика с отлични резултати на вота в Сицилия), удари в земята българското правителство, което още дори не говори, камо ли да работи за изкуствения интелект, като акцентира на него в програмна реч. Тя успя да събере над 400 души на премиерата на своята книга Осмото чувство.

Голямата зала София на хотел Маринела в София бе изпълнена с интелигентна публика, сред която личаха немалко известни личности – от Цветанка Ризова до Ники Кънчев и Христо Сираков. Едно от най-интелектуалните български издателства Колибри на Жаклин Вагенщайн стои зад проекта на гадателката.

Тепърва предстои национално турне на гадателката с нейната книга, като премиери ще има в основните градове на България. Теодора, ако се вярва на италианската преса, започва пътя си на Ботуша от камериерство и стига до най-гледаните телевизионни предавания и ВИП ложите на футболните стадиони с прогнозите си. Според нейни познати тя има голяма успеваемост на личните предсказания, понякога не успява да отгатне по същия начин развитието на обществения живот. Широката публика я познава от участието й във ВИП Брадър преди 8 години.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени