FACEBOOK

Кметът с тайна внезапна проверка по Графа и Шишман, купува геврек и пита хората за ремонта

Читател ни изпрати снимки за необявена внезапна проверка, която кметът на София Йорданка Фандъкова е осъществила в понеделник преди обед на улиците Граф Игнатиев и Иван Шишман. Тя избрала най-конфликтната медийно точка на ремонтите до черквата Свети Седмочисленици. Не е имало нито камери, нито пиари, само Фандъкова и работниците. Провели разговор.

Според свидетеля, тя не дошла със служебна кола, а пеш. След като видяла как вървят работите по ремонта, се отбила да си купи геврек наблизо и си поприказвала с хората. Даже ги питала имат ли оплаквания от ремонта.

„Факт е, че направих внепазпна проверка, която не сме обявявали нито пред медиите, нито пред изпълнителите на ремонта на ул. Граф Игнатиев и ул. Шишман. Не го правя за пръв път и далеч няма да е за последен – обикалям многото проекти, по които действаме, независимо в коя част на града са.

Не предупреждавам, за да разбера как действително стоят нещата, а не да се задоволявам с онова, което ми се докладва. Имах възможност да си поговоря с хората, които се трудят на този обект и с онези, които живеят или работят в съседство и да разбера от първа ръка какво се случва”, потвърди кметът на София.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени