FACEBOOK

Името на Домусчиев също е в сигнала, но никой не го търси: Божков

"Готов съм да се върна в България”, обяви бизнесменът Васил Божков по време на пресконференция пред българските медии чрез видео връзка. “Ако прокуратурата махне червената точка в Интерпол, ще се върна още на следващия ден”, уточни той.

"Европейската прокуратура ме намери и ме разпита. Там не съм казал нищо по-различно от това в сигнала си. След това полицията ме намери и ме разпита”, заяви Божков във връзка с обстоятелствата, довели до арестите от миналата седмица. Разпитът му е бил на 8 март. "Нямам нищо общо с всички действия, които протекоха в България. Подадох сигнал още преди 2 г.", посочи той.

„Оттам-нататък явно органите са решили, че има сведения за престъпление и са арестували Борисов, Горанов и Арнаудова”, коментира Божков. Той твърди, че не е знаел за акцията на МВР предварително, а е научил от медиите.

"В сигнала има още хора, но никой не ги търси", заяви бизнесменът и посочи, че “това са Кирил Домусчиев и Валери Симеонов”. „Каквито и данни да съм дал в тази прокуратура, те изчезват”, подчерта Божков.

Той  посочи, че Арнаудова си е признала, че е ходила при него всеки месец. При Горанов е отивал той: „Признал си е, че всеки месец съм ходил при него. Борисов също си е признал”, посочи бизнесменът.

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени