FACEBOOK

Иванчева: Обвинението за подкуп е мръсна циркаджийска история

Това е мръсна циркаджийска история, която цели да бъдем спрени в борбата с имотни измами и презастрояване. Това обяви в интервю за предаването „Тази сутрин” на bTV отстраненият кмет на район „Младост” Десислава Иванчева.

Преди два дни тя беше пусната под домашен арест – на свобода е за първи път след показния арест на 17 април в центъра на София. Тя беше задържана заедно с заместничаката си Биляна Петрова по обвинение, че са взели подкуп от 56 хил. евро.

По думите на Иванчева прокуратурата коригира и намества данните, свързани с делото. Тя е категорична, че никога не е искала и не е вземала подкуп, а всички суми, за които се споменава в изтеклите СРС-та са за дарения.

Скоро ще се слушат СРС-тата и ще се разбере какво стои зад тях. Ние тепърва ще ги слушаме… Тези 15 хил. за прокуратурата какво означава – за офертата да ме отстранят. Даже ми е обидно, че струвам 15 хил. даже не евро, а лева”, коментира Иванчева.
Отстраненият кмет на „Младост” каза, че с Александър Ваклин се е срещнала само веднъж и е било във връзка с дарение, което той само е пожелала да направи – детска площадка.

В края на интервюто Десислава Иванчева благодари на съдия Иво Хинов, който пусна нея и Бояна Петрова под домашен арест, и на всички граждани, които я подкрепят. Призова също да престане натискът върху техните адвокати.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени