FACEBOOK

Защо Манолова не благодари на БСП? 30% червени не я подкрепиха: Успяхме с партийни кандидати в областните центрове

Мая Манолова благодари на десните, но не и на БСП – основата на нейния вот при речта си в нощта на изборите. И през кампанията тя не използва нито веднъж символиката на БСП – дори само малка роза на никой от рекламните си материали. 30% от симпатизантите на БСП в София не гласуваха за Манолова на първия тур на изборите, което Нинова официално потвърди.

А за втория тур все още няма данни дори тя. Всичко това даде основание на много активни червени лидери на мнение не само в социалните мрежи да съпоставят нея с успелите да спечелят изборите в областни центрове кандидати. Те са партийни, а не прикрити зад инициативни комитети смятат те. Подобна теза изрази първо и лидерът на БСП Корнелия Нинова, която многократно спомена този факт – в Русе е червен депутат, в Перник, Разград и дори Благоевград също са афиширани партийци.

Попитана специално съжалява ли за издигането на Мая, тя отрече. И иронично й пожела всичко добро, с каквото и да се занимава в бъдеще. Нинова не отговори на въпроса какво смята за анонсирания в същата реч на Манолова неин нов собствен политически проект.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени