FACEBOOK

Записът на Борисов показва арогантност и порочно управление: Радев

Записът на Борисов е груба атака срещу българския парламент. Това каза държавният глава Румен Радев по време на посещение на тренировки на полигона на Националната служба за сигурност. "Той демонстрира арогантсност, демонстрира авторитаризъм и порочен стил на управление", добави президентът. "Ако г-н Борисов и неговият кръг твърдят, че записът е фалшив, то този фалшификатор трябва непременно да бъде установен и най-строго наказан", подчерта Радев. Крупни корупционни схеми с властта изключват моя подкрепа, заяви президентът Румен Радев.

Крупни корупционни схеми с властта изключват моя подкрепа. Това заяви президентът Румен Радев.

На полигона на Националната служба за охрана (НСО) в Доброславци държавният глава Румен Радев наблюдава редовни тактически занятия на служителите на НСО.

След края на демонстрациите президентът говори пред медиите:

Бъдещето, което ни очаква, е такова – България да бъде управлявана от проблемни коалиции. Всички виждате, че още в зародиш започват разни търкания и отстъпления от предизборните програми, коментира Радев последните искри между Обединените патриоти и ГЕРБ заради доброволческите отряди.

,,Въпросът е дали ми вдъхва увереност управлението на България в момента. Мисля, че всички ясно виждаме всичко, което се случва. А демонстративното нежелание на премиера да се провери автентичността на аудиозаписа е най-малкото странно. Защото става въпрос за държавата ни, която е дълбоко дискредитирана. Този запис представлява груба и брутална атака срещу българския парламент, демонстрира се авторитаризъм. И ако г-н Борисов твърди, че записът е фалшив, нека да се докаже и, ако наистина е фалшив, то фалшификаторът трябва да бъде заловен и наказан'', сподели още държавният глава.


От 13.30 часа, на „Дондуков“ 2, Румен Радев ще се срещне с президента на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов и на КНСБ Пламен Димитров. Разговорът е по инициатива на ръководствата на двата синдиката.

Източник: novini.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени