FACEBOOK

Демократична България ще управлява със Слави Трифонов и Мая Манолова: Атанасов

Демократична България в следващия парламент ще се бори да получи управленски мандат и да го реализира със сегашната извънпарламентарна опозиция, защото тези, които днес са в парламента - и управляващи, и опозиция, са статуквото, което ни доведе до това положение.

Това заяви пред БНТ съпредседателят на Демократична България и лидер на ДСБ Атанас Атанасов. ой уточни, че към момента социологическите проучвания посочват Демократична България, Изправи се.БГ и партията на Слави Трифонов като извънпарламентарните политически сили, които ще влязат в следващия парламент.

Ние сме длъжни да проведем консултации и преговори помежду си, заяви Атанасов.

Помните как се създаде СДС - вътре имаше всичко. Има такива идеи, но аз не мога да се произнасям тук. Но първо място вътре в Демократична България ние трябва да проведем този разговор, обясни лидерът на ДСБ.

Борисов се е вкопчил във властта и не я пуска. Ако Борисов беше подал оставка през август, сега щяхме да имаме компетентно правителство, което да е в състояние да се справи с кризата и да спаси хиляди човешки животи, защото защитата на живота на хората е част от националната сигурност.

Българската власт днес няма обществено доверие, за да наложи сериозни мерки, това е основният проблем на управлението на страната днес, коментира още Атанас Атанасов.

Борисов твърди, че винаги се бори да направи България първа по света и този път успя - направи я първа по смъртност, каза лидерът на ДСБ.

Източници: БНТ, OFFNews.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени