FACEBOOK

Б. Бонев: Мая не става за кмет, обяви пред Кулезич лидерът на Спаси Сф

Борис Бонев, лидер и нов общински съветник от Спаси София, категорично обяви в предаването на Люба Кулезич в сряда вечер, че Мая Манолова не става за кмет. „Тя не е подготвена“, гласи присъдата на градския активист.

В Честно казано по Евроком той допълни, че ще гласува в неделя, за да подкрепи десния кандидат в своя район Лозенец. Той обясни, че има общинарски традиции във фамилията си, като е чедо на председателка на местния парламент в Стара Загора. Апропо, в този край той е регистриран и като земеделски производител.

Твърдо и последователно левият Петър Волгин коментира Мая Манолова: „Огромно разочарование като кандидат – кмет“. Според него тя е направила всичко възможно да изгуби изборите.

„И ще ги загуби“, убеден е той. „Разграничи се от собственото си минало по времето на Орешарски, обеща, че ако е на балотаж ще гласува за десен кандидат, подкрепя протестите срещу избора на главен прокурор...Колкото повече се подмазва на десните, толкова повече те ще я презират. И тъжното е, че самата Манолова май не разбира това“, пише червената машина Волгин.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени