FACEBOOK

Борисов погреба парламента: Манолова

„Парламентът беше погребан от Бойко Борисов и едноличното му управление”, заяви пред БНТ Мая Манолова от коалицията Изправи се! Мутри вън!. „Корумпираното му управление, което обрича българите на бедност, е най-големият проблем на България. Решението е отстраняване на Борисов от управлението и от хазната и почтена власт, която да повиши доходите на българските граждани”, категорична е тя.

„30 млрд. лв. предстои да влязат в България от Европа от Фонда за възстановяване и устойчивост. Те трябва да се използват за модернизиране на икономиката, подкрепа на малкия бизнес и осигуряване европейски доходи на българските граждани. Планът, предложен от правителството, прилича на шопинг листа. Заложили са дейности, от които са се научили да крадат – стиропор, асфалт, бетон, тръби”, заяви още Манолова.

„Искаме изборите да са първата крачка към връщане на нормалността, почтеността и авторитета на институциите, разрушени по време на 11-годишното управление на Борисов. Стигна се до размазващата оценка на Комисията по външна политика към Сената на САЩ, че България е страна с постоянна корупция, без свобода на медиите и с политизирана съдебна система до степен, която поставя под риск върховенството на правото”, допълни Манолова. Тя подчерта, че официални представители на властта, включително зам.-министърът Герог Георгиев, си е позволил да използва език на омразата по отношение на Изправи се! Мутри вън!.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени