FACEBOOK

Борисов: Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много

Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат, заяви премиерът Бойко Борисов. Припомняме, че в неделя вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов призова да бъде сформирано експертно правителство.

Проблемът на сегашната ситуация е, че много от извънпарламентарните партии се разцепиха и не можаха да влязат в парламента. Оформиха се нови политически проекти и те не са в парламента. И сега за няколко месеца са длъжни да загряват около пистата, за да подберат повече избиратели. Така че те няма да спрат, разбирам ги, това е изцяло в тяхна полза, но не означава, че на всеки, на който му се приискат избори, ние трябва да провеждаме такива. Миналата година имахме два, само след няколко месеца ще има редовни, добави премиерът.

Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект, каза по адрес на Румен Радев.

Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?, каза по адрес на Румен Радев премиерът.

Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората, обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог, каза Борисов, предаде 24 часа.

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация, заяви той относно уличените в шпионаж двама дипломати от руското посолство.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени