FACEBOOK

Без подкрепа за БСП от партиите на протеста: Мая

„Ако Корнелия Нинова внесе кабинет в НС, тя няма да получи подкрепа нито Има такъв народ, нито от Демократична България нито от Изправи се! Мутри вън! (ИМВ)”, заяви пред Nova шефът на ПГ на ИМВ Мая Манолова. „Такъв кабинет ще получи подкпрепата само на ГЕРБ и ДПС”, подчерта тя.

Според нея избори направени от служебен кабинет не са нещо лошо, а дори гарант за това, че няма да бъдат откраднати гласове. „Ние казахме ясно, че сме готови да подкрепим правителство на промяната, в което участват партиите на протеста", каза тя и добави, че Антоанета Стефанова е "достойна за уважение шампионка по шах".

Тя настоя за гласуване по пощата и дистанционно електронно гласуване и обясни, че до сега винаги е имало таван, над който не са скачали избирателите в Турция.

"Призовавам Борисов да спре да се занимава с квалификации за един или друг политик, а да се заеме с проблемите пред нацията - плана за възстановяване и устойчивост. Поискахме той да влезе в НС. Ще задължим Борисов да внесе плана до 30 април в ЕК. Няма да му позволим да провали този шанс за бизнеса", каза Манолова.

Тя отбеляза, че ще настоява още в сряда депутатите да разгледат предложението й да бъде намалена депутатската заплата на средна за страната. Тази седмица Манолова също ще настоява в НС да бъде излушан шефът на КЕВР за повишаването на цени на парното и на тока.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени