FACEBOOK

БСП скара Манолова и Хаджигенов

Съпредседателят на Исправи се Мтри Вън! Мая Манолова се скара на Николай Хаджигенов заради изразена от него позиция, че движенито „има нужда от гласовете на БСП”.

„В разговори със статуквото за правителство не влизаме”, заяви тя. Според нея, изказаната от Хаджигенов позиция си е негово лично мнение.
Манолова отбляза, че под статукво се има предвид ГЕРБ и ДПС, като впоследствие прибави и БСП "С ГЕРБ, с ДПС и с БСП в пазарлъци за правителство не влизаме", подчерта тя.

„Всъщност не е нужно г-н Хаджигенов да е част от говорителите на парламентарната ни група, ако иска да става министър с подкрепата на ГЕРБ”, предупреди тя. „Категорично за нас е неприемлива договорка за министерски постове с подкрепа на ГЕРБ”, подчерта Манолова.

"Никакви разговори от готови да се жертват за министри няма да бъдат подкрепяни", каза Манолова. И добави, че при "подобни жертви" се действа в "лично качество" - т.е. ИМВ може да се раздели с всеки, който го направи.

„Преговори за кабинет все още не се водят, но аз лично съм готов да започна преговори веднага, защото това е важно. Гласовете на БСП ни трябват, за да убием ламята, а без тях не можем да го направим”, заяви часове по-рано пред БНТ. Хаджигенов, което стана повод за реакцията на Манолова.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени