FACEBOOK

Аранжирано е, живея като аскет: Борисов за видеото от къщата му

"Какво се вижда, че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подобрение, един лев държавна пара. Фигурантите само фигурират и дават акъл. Аранжирани неща. Занасяш, подреждаш". Така Борисов коментира клипа, който изтече в медийното пространство. По-рано днес изтече видеоклип с кадри, за които се твърди, че са от спалнята на премиера. Държащият вероятно мобилен телефон минава от помещение в помещение. Снимано е и нощно шкафче с евробанкноти, а върху него има пистолет. Премиерът Борисов коментира клипа по време на инспекция на новото Околовръстно.

"Видя ли днес как им блеснаха номерцата? Какво се оказа? Борисов го няма, никой няма, къщата тъмна и сенките изкача шпионин, снима, крие се, укрива се... От какво се укриваш? Кое е истина? Кажи! Аранжира фона, снимки -един път, два пъти, три пъти. Какво се вижда, че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подобрение. Минава покрай каса!

Има каса, ама ти си слагаш парите в шкафче!", отсече Борисов. "Мъжки дрехи само! Казармено подредени! За съжаление пия една шепа лекарства", заяви премиерът "Как пък знае този човек да отиде в това чекмедже, а не в някое друго? Защото него го е аранжирал. Но диктовката е на кой? Кой дирижира това? Фигурантът! Язък за хората, които са на протестите", каза Борисов. "Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам. Добре, че го пуснаха този клип. В паника пуснаха този клип", заяви Борисов.

Няколко пъти повтори, че сега вече е ясно, че всичко в клипа е аранжировка. "НСО не са ни виновни. Когато има такава престъпна група за проникване - това са обучени хора, колко хора идват по срещи, аз съм доверчив човек. Това се измъква до тоалетната. Този, където ми е дошъл на гости, може да каже, че отива до тоалетната", коментира още Борисов и пак изтъкна, че е планирано години наред. "Това е някой, който е извършвал престъпна дейност и се е изплашил, че някой ден ще го разкрия", смята премиерът.

За ситуацията в страната каза, че ще направи промените, които е казал.

„Показвам какво се строи докато фигурантите само фигурират. Приказките си заминават, но мостът си остава. Хората ще карат по него”, каза още той по време на инспекция на Околовръстния път в София.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени