FACEBOOK

Автомагистрали има стая за първа интимна помощ

Държавното дружество Автомагистрали си има стая за първа помощ в административната си сграда, която реално напомня на хотелска за интимни срещи, съобщава Bird.bg. Там липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за близки срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони Мерси.

Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-шефа Георги Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално - спускан до линейката. Напомняме, че Котев упорито отказва да напусне поста си, след като беше уволнен от служебния кабинет.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА на Автомагистрали и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.  За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на дружеството е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници,  но до момента те не са предоставени.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени