FACEBOOK

Вазелина - бандита с Ролса задържан

В заседание от днес, Районен съд Панагюрище задържа бияча с “Ролс Ройс”-а. Ваньо Вазелина, както е известен в родния си град, се яви в съдебната зала заедно със столичната адвокатка Марияна Тодорова, но прокуратурата представи категорични доказателства, че при побоя над своя съгражданин Вазелина е държал в себе си незаконен пистолет “Браунинг”. Съдът счете, че е налице реална възможност обвиняемият Балабанов да извърши друго престъпление с оглед това, че вече е бил осъждан за същото деяние през 2015 г. и представлява опасност за обществото. Предстои в четвъртък Окръжен съд Пазарджик да се произнесе окончателно по мярката за неотклонение на бившия хигиенист и настоящ бизнесмен, а дотогава разследващите ще проверяват дали не са налице и данни за второ обвинение срещу Вазелина и гардовте му - за нанасяне на телесна повреда.


Коста 23:20 25 Jan 202102
+ 1
- 0
Вазелина - много бандитски прякор. Стига ни занимавахте с мишоци. Този по бързия ред да вземе една ефективна присъда и да видим ще посяга ли на хора така смело.
Мермерски18:56 21 Jan 202101
+ 2
- 0
Препоръчвам на Иван Вазелина да прочиства дебелото черво по стара ромска рецепта от региона на Пазарджик. Всяка вечер, след като загасят лампите.
 

© sofia.media всички права запазени