FACEBOOK

Чак след 2025 г. ще бъдем по-добре, тази ще бъде по-лека от миналата, но са свързани

„Да говорим за икономическа стабилност в света изобщо не е възможно. Не и през 2021 г. Тази година ще се окаже по-добра от миналата, но двете са свързани. Обаче тенденцията като цяло е надолу от 2007 г. Циклите са 36-годишни. 18 години нагоре – до 2007 г., следвани от 18 години надолу”, категорична е дипломираният икономист – математик и по съвместителство астролог №1 на Русия Василиса Володина, засенчила даже класиците Глоба.

Звучи като популярната през последната година и половина анекдотична фраза: „По-доброто беше”.

Тя обяснява: „Трябва да се промени икономическата парадигма до следващото съединение на Сатурн с Нептун. Няма да стане по-добре от 2025 – 2026 г. Да се надяваме, че ще започнем да го усещаме още през 2024 г. Ще се промени структурата на икономическата реалност. Светът ще стане изцяло цифров. Ще има големи глобални изменения”.

Добрата новина е, че най-лошото е зад гърба ни:

„Ужасът с 6-те затъмнения от 2020 г. ( на тази тема 19 минути обърна специално внимание с коментарите на най-именития български астролог в момента Мира Кунева – виж линка) няма да се повтори повече в обозримо бъдеще. Миналата година беше нещо страшно като небе. Това, през което минахме като предизвикателство не е често явление. Много, много е необичайно”.

Тя съзира и връзката между смяната на епохите с новия 200-годишен цикъл, в който влязохме от 21 декември 2020 г. под знака на Водолея и на елемента Въздух след 200 г. с елемента Земя, в лицета на лидерите: „Много от световните лидери са родени във въздушни зодии и това ще подсили ефекта на новата епоха под знака на Водолея, свързана с открития, комуникации, дигитализация”.

По странно стечение на обстоятелствата, и тримата най-силни политически мъже в България са от въздушни знаци. Зодия Близнаци са експремиерът Борисов и президентът Румен Радев, а новият лидер Слави Трифонов е Везни.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени