FACEBOOK

Стартират сътресения и преобръщане на всичко като 1941-42 и 1988-89 г.

Тези дни навлизаме в период, който повтаря по разположение на планетите ситуацията от 1941-42 година - началото на нашествието на Хитлер в Русия, и от 1988-89 г. - разпадането на соцлагера в Източна Европа, в който беше и България, чийто символ е събарянето на Берлинската стена. Тресенето започва да се усеща, съвсем ясно това става от идния понеделник 25 юли, а пикът е точно на Игнажден - деня, по който се познава идната година - 20 декември. Но подготовката за достигането на точката на кипене вече стартира. За това алармира известният астролог Джина Василева.

Ето какво пише тя:

"Ще бъдем предизвикани да излезем от формата, да раздробим, да разрушим съдържанието и да пуснем Духа на времето.

Много от нас си спомнят събитията от 1988/89г. Точно с тях започна нов цикъл между двете планети. Сега (влючително 2021г.) влизаме в последната му фаза, която ще продължи до 2032/33г. и... повече нищо няма да бъде същото, няма да бъде "като преди".

Сатурн и Уран - две изначално конфликтни планети отново влизат в конфликтен аспект (90*) помежду си и той ще бъде активен до края на декември, след което ще започне да се "разпада".

Сатурн е: стабилност и структури, ред и закон, отговорност и дисциплина, ограничение и изпитание, респект и отговорност, страх и комплекси.

Уран идва да преобърне всичко, което символизира Сатурн. Идва със стремеж за свобода и независимост, да счупи всички окови на това, което си мислим, че ни ограничава или ни задържа. Погледът винаги е насочен към бъдещето. Мотивът е ненавистта към структурите, рискът е голям, а резултатът е ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!

Труден сблъсък между титани, трудна среща на световната управленческа, финансова и ценностна сцена. Трудна (като следствие) и за всеки един човек, за всеки един от нас поотделно. Това е така, защото Урановите импулси са внезапни и безцеремонни. Сатурн (по-силен в момента) изисква времето да ги затвърди, а Уран е готов с резултата, преди времето да е настъпило....
Истински параграф 22.

В този период вероятно:

- Ще видим борба на статуквото, което НЕ желае промени, и на онези, които пък са срещу статуквото.
- Ще бъдат засегнати устойчивостта и стабилността в социален план, а оттам и на всеки един от нас.
- Ще има резки промени в живота (падение/издигане) на хората.
- Бедствия, катастрофи, вълнения, въстания, революции.
- Нови правителства.
- Принудително затваряне на обществото
- Нестабилност за бизнес, пари, борси, виртуални валути.

Този аспект ще бъде осезаемо активен, когато Марс се 

съединява с Уран (25.07-11.08). Когато Марс ще бъде в конфликт (90*) със Сатурн (31.07-16.08). И още, докато Слънцето застава срещу Сатурн (09-16.08), по време на драматични Новолуния и Пълнолуния, по време на Слънчевото и Лунното затъмнение (октомври/ноември) и коридора между тях и т.н.

Фиксираният кръст: #Телец - #Скорпион, #Лъв - #Водолей и всички техни качества, функции, роли и същности ще бъдат разбутани. Това разбутване ще бъде внезапно, шоково и НЕ може да бъде променено.

Вселената е готова за промени! Алармира като навит будилник който силно ни пробужда от дългата кома. Въпросът е дали ще оставим някой друг да ги извърши, вместо нас?

Да изберем устойчива българска кауза, да се съберем съмишленици и да горим за нея. Да се доверим на опита и мъдростта (Сатурн), докато вървим смело към бъдещето (Уран) напред. И вяра, повече вяра в самата вяра!
Бог да е с нас и с България!
Джина".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени