FACEBOOK

Седмица на високо напрежение

Освен за съставяне на правителство, седмицата не се очертава никак подходяща и за личните планове на всеки от нас. Според астролозите ситуацията в небето е доста напрегната, така че няма как това да не ни се отрази пряко. Тресенето започва още от понеделник, както вече сме предупредили, и ще трае поне до 16 август, но именно първата седмица от тегавия период - тази, се очертава буквално да бъде Дни на проверка. Ето как чертаят нещата спецовете от Astro Evolution по дати:


Няколко дни преди Новолунието в Лъв ни предстои доста турбулентна седмица. Тъй като Луната управлява душата ни, когато сме в намаляваща луна и особено в последните дни преди новия ѝ месец, емоциите ни са на по-ниска вибрация и също като Луната изразяваме повече тъмната си страна. Такова е и възприятието ни за всичко, което ни се случва – виждаме го в по-тъмни краски. А тази седмица ще ни даде и множество напрегнати енергийни влияния, с които ще ни разклаща и ще ни изкарва „демоните“. Добре е да помним, че това е временното ни емоционално състояние, А НЕ РЕАЛНОСТТА!

На 24-25ти ВЕНЕРА В РАК Е В КВАДРАТУРА КЪМ ЮПИТЕР В ОВЕН, точна е на 25ти – квадратурите са напрегнат аспект и в ниска вибрация има риск от конфликти в близките ни взаимоотношения – ако ги пренебрегваме, за да преследваме личните си амбиции; ако им налагаме волята си; или самите ние да се почувстваме пренебрегнати или че някой се опитва да властва над нас. Но все пак, това са двете най-щедри и благодетелни планети, и ако сме овладели емоциите си, можем да завъртим енергията към позитивна вибрация – да не вземаме решения сами, а да се съгласуваме с другите; да благодарим на близките си за подкрепата им за личните ни цели, да ги поглезим щедро с внимание и грижа, или да се порадваме искрено с тях за успехите им.

На 25-27ми – МЕРКУРИЙ В ЛЪВ Е В КВАДРАТУРА КЪМ МАРС В ТЕЛЕЦ, точна е на 26ти – още едно напрегнато влияние. В ниска вибрация ще усетим разногласие между мислите ни за любов, забавления, творчески интереси към амбициите ни да печелим пари. Противоречията между фиксираните знаци по принцип не са толкова трудни и съвместяването им е напълно постижимо, но заедно с всички други нелеки влияния, ще е по-трудно. Все пак позитивното отработване е или в редуване между двете енергии или в намиране на начини за печелене на пари чрез любимите ни занимания.

На 26-27ми е точния СЪВПАД НА УРАН СЪС СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ в Телец. Писах за него, но ще напомня – усещаме го от около 14ти юли и ще продължава да е активен до към 10ти август, но последствията от влиянието му ще са много по-дълготрайни. А в момента е пика на този доста разтърсващ аспект и е съвсем нормално да се чувстваме като да сме изгубили вътрешния си център или да изживяваме напълно непредсказуеми житейски събития, които буквално да завъртят живота ни в нова посока.

Тъй като влиянието е и върху Южния възел в Скорпион, и сме точно преди Новолунието е много вероятно да пропаднем в ниските вибрации на дълбоките Скорпионски емоции или да се срещнем с такива в поведението на другите към нас. Добре е да сме търпеливи към себе си и към околните и да приемем, че промени трябва да има и ще има, но ако е възможно, е по-добре да отложим важните решения за след 2-3ти август.

На 28ми вечерта е НОВОЛУНИЕТО В ЛЪВ в широк тригон към стационарния Юпитер в Овен, който на 29ти става ретрограден. Ретро Юпитер ще позабави темпото ни и ще ни покаже в позитивна светлина вече осъществените промени. А новолунието ще усилва усещането ни, че единственото вярно решение е да следваме сърцето си (Лъв).


Ще имаме огромното желание да се отдадем на любимите си хора и занимания, да заредим сърдечната си чакра, да бъдем свободни да сме себе си;


Да сътворяваме света, за който мечтаем! В същото време, на 28-29ти МЕРКУРИЙ В ЛЪВ Е В КВАДРАТУРА КЪМ УРАН и лунните възли, точна е на 29ти. Умът ни ще е ангажиран да осмисля и да търси решения за напрегнатите и променящи се ситуации в живота ни. Ако не сме разрешили вътрешната си разнопосочност, е възможно да ни въвлече и в конфликтни комуникации. Позитивното отработване е да успеем да чуем противоположностите по оста на лунните възли Телец-Скорпион (Тяло-Душа) и да открием новаторско решение (Уран), с което да ги обединим в печелене на пари, съобразно дълбоката ни вътрешна истина.

На 30-31ви МЕРКУРИЙ Е В ОПОЗИЦИЯ С РЕТРО САТУРН ВЪВ ВОДОЛЕЙ, точна на 31ви. От ретро Сатурн ще усещаме страхове, съмнения и критики относно реформи и промени, които вече сме започнали и ще ни убеждава да се откажем или ще ни ангажира в някакви поправки на минали действия. А в противоположност ще е желанието ни да се отдадем на срещи и комуникации с любимите ни хора. Уикенд е и луната вече е нарастваща – второто трябва да надделее! А и на 31ви-1ви ТРИГОНЪТ НА СЛЪНЦЕТО КЪМ РЕТРО ЮПИТЕР ще е точен и ще усили позитивния ни заряд, така че да се освободим от Сатурновия негативизъм, и ще ни изпълва с вяра да се отдадем на това, което е скъпо на сърцето ни.

Цялата седмица е доста трудна енергийно, изискваща от нас търпение и налагаща ни пренареждания, а ключа към позитивно преминаване през турбулентните влияния е да се стремим да се поддържаме на висока вибрация и да не бързаме със спонтанни решения и действия, родени от транзитите и изчерпаната Луна. Много по-удачно ще е да изчакаме няколко дни Луната да се понапълни, да отминат най-напрегнатите влияния (след 2-3ти) и тогава да решаваме и действаме. И разбира се, влиянията ще са много различни за всеки според аспектите към личния хороскоп, затова е важно да го познавате.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени