FACEBOOK

The Cardigans идват за ARTE FEASTIVAL

Последният фестивален уикенд на FEST TEAM за лято 2022 стартира този петък. Окончателната програма вече е на сайта на фестивала https://artefeastival.bg по зони, дни и часове, за да може посетителите да се запознаят с нея и да няма риск да изпуснат любимите си артисти в трите, пълни със забавления дни, във Велинград. На CHEF’s Stage талантливи шеф готвачи ще разкрият тайните на своите кулинарни шедьоври. В кухнята на открито на ARTE FEASTIVAL влизат Лео Бианки, Иван Звездев, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Даниела Динева, Ваня Иванова, Валентина Вълкова и Виолина Маринова.


Добрата храна върви ръказа ръка с доброто настроение, а отговорен за това, катоводещ на кулинарната програма, за втора поредна година, ще е Игор Дамянов. Усмивките са задължителни и в COMEDY & CINEMA Club. Там обаче няма да са предизвикани от амюз буш, аот духовитостта на обичаните родни комедианти и артисти.


Тази година част от ARTE FEASTIVAL стават Христо Шопов, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Владислав Карамфилов – Въргала, Мария Сапунджиева, Део, Димитър Иванов – Капитана, Благой Бойчев, Надя Брайт и Моника Найденовa. Зоната, строго забранена за родители, е изцяло на разположение на най-малките посетители на фестивала и е специално обособена за арт-занимания, състезателни игри, танцови анимации, както и интерактивни шоута и научен клас, водени от Явор Денчев.


В KIDS Zone ArteAnimakers ще се грижат за положителните емоции, въображението, любопитството и желанието за нови знания и умения на децата. Припомняме, че вечер в специална зона KindergARTEn професионалисти в гледането на хлапета ще осигурят на родителите възможност спокойно да се насладят на любимите си музикални изпълнители и на чаша летен коктейл на баровете.


Културното и стилово разнообразие на музиката на ARTE FEASTIVAL е гаранция за идеалната фестивална атмосфера. Артистите, на които публиката ще се наслади пред MUSIC Stage, са неповторимата ZAZ, балканските весели Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra и S.A.R.S, легендарните скандинавци от The Cardigans. Подредбата им и часът, в който се очаква да излязат и останалите изпълнители – John Newman, Faithless (DJ Set), Bomfunk MC’S, Leeroy Thornhill, Amparanoia, Aronchupa& Little Sis Nora, Delinquent Habits, Gipsy Groove, Kosheenи N.O.H.A. са в пълната програма на феста.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени