FACEBOOK

СЕМ наказва Ергенът

Очаква се бТВ да получи санкция от СЕМ заради риалити шоуто Ергенът. Причината – съдържанието му е неблагоприятно за детската аудитория. Ще бъдат наложени и административни наказания на телевизията, тъй като едва в петия епизод е обозначила, че има продуктово позициониране. Това реши обновеният състав на Съвета за електронни медии, който се събра на първото си заседание. В съвета са пристигнали 44 писма на гневни зрители, като всичките са критични към предаването.

В тях шоуто е определено като вулгарно и пошло. 35 от писмата са след излъчения на 13-и май епизод, в който Виктория обижда Александра и я заля с чаша вода. Членовете на СЕМ се обединиха около това да поканят телевизията на разговор.

Тази вечер е финала на шоуто, а след като се извини публично на Александра в профила си в Инстаграм за това, че не я защити от нападките на Виктория, най-желаният ерген у нас, покани дамата на кафе в центъра на София. Двамата бяха спипани да си говорят сладко в заведение от случен минувач, който публикува кадъра във Фейсбук.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени