FACEBOOK

Роми превзеха апартамента на Нора Нова: Михнева

Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент насред най-скъпата софийска улица Оборище, който остана без наследници след смъртта на певицата и светска дама Нора Нова.


Таборът, населил се в тузарската кооперация, в която има немалко знаменити обитатели създава проблеми на съседите. Най-елитната махала в държавата е пропищяла! Това научи 19 минути от първа ръка от една от живеещите в блока на ул. Оборище - тв легендата Маргарита Михнева.

Попитана дали настаняването на ромската фамилия от незнаен произход е самоволно, авторката на безброй репортажи, разследващи сделки на имотната мафия уточни, че е проверила документацията и собствеността на пришълците е изяснена. Те са получили жилището след няколко врътки.

Странното е, че по нейни наблюдения тези хора не притежават финансови възможности да платят за апартамент, струващ поне 1 милион лева, ако се съди по раздрънкания им автомобил и вехтите дрехи.

Това подсказва, че някой може би използва ромите, за да прогони останалите обитатели на апетитния имот - огромната част от тях хора в третата възраст. Така може би се надява да изкупи на безценица или поне доста по-евтино от нормалното техните апартаменти.

Напомняме, че докато Нора Нова беше жива двете с Михнева водеха междусъседска война, която стана и публична след намесата на Люба Кулезич и нейното предаване Честно казано на страната на първата певица, родена в България, участвала в Евровизия, макар и от името на Германия, десетилетия преди падането на Желязната завеса.

Спорът между двете устати жени с визонени палта възникна първоначално заради паркиране в задния двор на кооперацията, която и двете обитаваха. В последните години от живота си Нора Нова изпитваше известни финансови затруднения заради прекратения бизнес, който имаше. Тя все по рядко се появяваше по партита и пътуваше до Виена, докъдето често отскачаше преди това.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени