FACEBOOK

Морфов и Будинов с първи коментари след скандала с ”гербаджийски боклук”

Александър Морфов и актьорът Евгени Будинов направиха първи коментари след отстраняването на актьора от ”Хъшове” и думите на режисьора ”гербаджийски боклук”, предаде frognews.bg.

"Според мен мъжката постъпка беше самият Сашо Морфов да ми се обади и да ми го каже и аз реших да постъпя по-мъжки от него и да му звънна по телефона. Питах го: "Защо съм отстранен?". Каза, че ме отстранява, защото съм член и съм бил депутат от ГЕРБ. Аз го попитах: "Сашо, значи ти ме отстраняваш по политически причини?" и той каза: "Да, отстранявам те по политически причини. Нещо като актьор към мен да имаш проблем? Той каза: Напротив, Гецка. Много те харесвам като актьор, даже ще ми липсваш в представлението", разказа актьорът Евгени Будинов.

За "По света и у нас" по БНТ Александър Морфов заяви, че разпространеното видео е манипулирано и в него не присъстват всичките мотиви за отстраняването. Той потвърди, че цени Будинов като артист, но по думите му, в случая ставало въпрос за морални ценности.

"Аз никога не съм си и мислил и нямам право да забранявам, на който и да било човек да участва в законова партия, но тук става въпрос за морални императиви. Човек, който няма моралните качества, за да участва в това представление, аз имам пълното право да го отстраня от представлението", каза Александър Морфов, режисьорът на спектакъла "Хъшове".

Морфов заяви, че това е бил основният мотив за отстраняването на Будинов от "Хъшове".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени